Acun Ilıcalı'nın eski eşi Seda Başbuğ torununu paylaştı! İşte Acun'un ilk torunu...

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı Begüm ismini verdiği bebeğini dünyaya getirdi. Banu Ilıcalı'nın annesi de merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi ve Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ torunun ilk kez paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini geçtiğimiz günlerde dünyaya getirmişti. Ilıcalı ailesinin en küçük üyesine Begüm adı verildi. Bu doğumla birlikte dört kızı olan Ilıcalı, ilk kez dede oldu. Herkes Begüm bebeği merak ederken ilk paylaşım Seda Başbuğ’dan geldi. Kucağında torunuyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Başbuğ’un yüzündeki mutlu ifade çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

BEBEĞİN ANANESİ MERAK KONUSU OLDU!

4 kız çocuğu babası olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ilk bebeğini kucağına aldı. Dede olan Acun Ilıcalı'nın kızı Banu, bebeğine Begüm adını verdi.  Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan Banu Ilıcalı şimdiden çok popüler oldu. Başından 3 evlilik geçen Acun Ilıcalı ile ilk eşi Seda Başbuğ ile 1988 yılında evlenmiş ve 1993 yılında boşanmıştı.

Seda Başbuğ kızının düğününde güzelliğiyle herkesi büyülemişti.

SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

eda Başbuğ Acun Ilıcalı'nın ilk eşidir. 1988-1993 tarihleri arasında evlilik yürütmüşlerdir. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi.

ALİŞAN'DAN İKİNCİ BEBEK AÇIKLAMASI!

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu tehdit edildi: Vurulmak istemiyorsan 300 bin ver!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu tehdit edildi: Vurulmak istemiyorsan 300 bin ver!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0