Koronavirüs Robert De Niro'yu maddi sıkıntıya düşürdü

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, koronavirüs salgını sebebiyle maddi zorluklar yaşamaya başladı. Boşanma aşamasında olan aktörün, eşine ve çocuklarına karşı da maddi konularda yardım açısından zorlandığı açıklandı.

Dünyaca ünlü usta oyuncu Robert De Niro, eşiyle boşanma aşamasındaydı. Koronavirüs süreciyle birlikte maddi zorluğa giren Robert De Niro, bu durumu avukatları aracılığıyla bildirdi. De Niro'nun 18 yıllık hayat arkadaşı Hightower’ın avukatı, usta aktörün boşanma aşamasında olduğu eşini ve çocuklarını eve sokmadığını ve kredi kartı limitini de düşürdüğünü iddia etti.

Dava duruşmasına telefon yoluyla bağlanan De Niro’nun avukatları, aktöre ait olan Nobu ve Greenwich Hotel'in virüs sebebiyle aylardır iş yapamadığını belirttiler.  Amerika'nın önde gelen tabloid gazetelerinden New York Post'ta yer alan habere göre avukat Caroline Krauss, nakit parası kalmayan müvekkili De Niro'nun ortaklarından borç almak zorunda kaldığını söyledi.

Mahkemenin aldığı geçici karara göre, kredi kartı limitini 50 bin dolarda tuttu. Ayrıca usta aktörün, ev bulmalarına yardımcı olması için eşi ve çocuklarına 75 bin dolar ödemesine de hükmetti.

Meryem Uzerli'den büyük başarı! İspanya'da ödül adayı...

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den büyük başarı! İspanya'da ödül adayı...

BİR YORUM YAPIN 0