Orhan Gencebay'dan miniklere tavsiye: Sanat yücedir...

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Ümraniye Millet Bahçesi'nde minik müzisyenlerle sohbet etti.

Arabesk müziğin duayen ismi Orhan Gencebay,  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile beraber belediyenin Müzik Akademisi’nin yaz kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Müzik Akademisi’nin yaz kursu öğrencileri, müzikle karşıladı. Bu manzara karşısında çok duygulanan sanatçı, bir süre çocukların yanında kalarak onlarla sohbet etti ve tavsiyelerde bulundu.

Gencebay, minik müzisyenlere, “Çok mutlu oldum gerçekten. Ben Orhan baba, Orhan dede. Ben Orhan Gencebay, hem dedeyim hem babayım. Size başarılar diliyorum. Her şey çok daha iyi olacak. Unutmayın ki sanat tüm yaşamda, bütün ülkelerde son derece önemli olan en üst zirvedeki bir duyarlılıktır, kavramdır, güzelliktir. Bunu unutmayın. Ve buna da ulaşmak için çalışmak ve kültürümüzü geliştirmek lazım. Bu sanat denince, yalnızca müzik anlamında söylemiyorum. Her konuda sanat yücedir” ifadelerini kullandı. 

Ali Sunal ve Berkay Şahin arasında yüksek ses polemiği

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal ve Berkay Şahin arasında yüksek ses polemiği
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0