Didem Arslan'ın yeni adresi Show TV oldu!

Habertürk'ten ayrılan Didem Arslan Yılmaz yine Ciner Holding bünyesinde yer alan Show Tv'de realite programı sunacağı ve Müge Anlı'ya rakip olacağı iddia edildi.

Ciner yayın holding bünyesinde Habertürk ekranlarının sembol isimlerinden biri olan Didem Arslan Yılmaz yollarını ayırıp aynı grupta yer alan Show TV'ye geçiş yaptı. 

Didem Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk'de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show TV'deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk'ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun" dedi.

Daha önce haber ve tartışma programlarında yer alan Yılmaz, bu defa bir realite programıyla seyircilerin karşısına çıkacak. Gündüz kuşağında sunacağı programın Müge Anlı'nın Atv'de yaptığı formatla  benzeşmesi bekleniyor. 

Usta sanatçı Ayşe Kökçü ayağını kırdı

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Ayşe Kökçü ayağını kırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0