Harbiye'deki Yıldız Tilbe konserinde yine kurallar hiçe sayıldı!

Normalleşme ile beraber artan konserlere ilgi günden güne arttı. Ancak kurallar hiçe sayıldı. Bu konserlerden biride Harbiye Cemil Topuz Açıkhava'da yapılan Yıldız Tilbe konseri oldu. Tilbe'nin konserine gelen hayranları sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı.

Geçen akşam yapılan Yıldız Tilbe konserinde yine kurallar çiğnendi. Son günlerde artan koronavirüs vaka sayılarına rağmen devam eden konserlerde seyirciler sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. 

yıldız tilbe konseri

yıldız tilbe konseri

Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarı renge boyayan Yıldız Tilbe yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde yer aldı. Buz mavisi elbisesiyle sahne alan Tilbe'nin pırıltılı terlikleri dikkatlerden kaçmadı. Usta şarkıcı konser öncesi muhabirlerle ayak üstü sohbet ederken "Bütün rekorları kırdım. Mekanın sahibi, sahnede kimse odur. Mekan herkesin arkadaşlar " şeklinde konuştu.

yıldız tilbe terlikleri

yıldız tilbe terlikleri

SKANDAL GÖRÜNTÜ!

Tilbe'yi dinlemeye genç şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin'de geldi. Berkay'ın konser boyu maskesiz olması tepkilere neden oldu. Ancak Berkan uyarılara rağmen maske takmadı. 

maskesiz berkay

maskesiz berkay

YILDIZ TİLBE SAÇLARINI BOYADI!

Giyim ve saç stilleriyle sürekli gündem olan Yıldız Tilbe önceki günlerde verdiği konserde yeni saç imajıyla yine dikkatleri çekmişti. Tilbe, sarışın saçlarını sosyal medya hesabında paylaştı.

yıldız tilbe yeni paylaşım

yıldız tilbe yeni paylaşım

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, pandemi sonrası normalleşmeyle beraber sahne almaya başladı. Harbiye'de sahne alan Tilbe'yi dinlemeye birçok ünlü isimde gitti. Sahneye yine farklı bir tasarımlı kıyafetle çıkan Tilbe'nin farklı saç imajı da hayranlarını şaşırttı.

yıldız tilbenin yeni imajı

yıldız tilbenin yeni imajı

Sosyal medyada konsere ait paylaşılan fotoğraflar ise sosyal mesafeye dikkat edilmediği görüldü. Tıka basa dolan koltuklarda boşluk olmaması tepkilere neden oldu. 

MURAT BOZ ANNESİNİ KANDIRDI!

Nusret Gökçe kahve dükkanı için 15 milyon TL'yi gözden çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe kahve dükkanı için 15 milyon TL'yi gözden çıkardı!
Mesut Özil, David Beckham'a  komşu oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil, David Beckham'a komşu oluyor!

BİR YORUM YAPIN 1

emin 3 yıl önce

her akşam haberlerde sağlık bakanını devleti pandemi ile ilgili eleştirenlere bu fotoları gönderin bunlara birkaç kelam etsinler ağızlarına yuva yapmış her şey de "suçlu devlet" kendileri ve fotoda ki sorumsuzların hiç sucu yok...