Survivor yarışmacılarının gittikçe Instagram'da takipçi sayıları arttı! Cemal Can yine zirvede!

Survivor 2020 yarışmasında yer alan yarışmacılar yarışma sırasında ve yarışma bittikten sonra Instagram takip sayısı giderek arttı. En çok takipçisi artan Survivor 2020'yi kazanıp şampiyon olan Cemal Can 4 milyon takipçiye ulaştı. 2. sırada ise 2.1 milyon takipçiyle Barış oldu.

Tv 8 ekranlarında yer alan ve en çok izlenen survivor 2020 yarışmasında finale kalan ve temmuz ayında final yapan yarışmada Cemal Can şampiyon oldu. Yarışmadan sonra yarışmacıların giderek artan Instagram takipçileri sayesinde yine gündem oldu.

CEMAL CAN YİNE ZİRVEDE

Survivor şampiyonu Cemal Can Instagram'da 4 milyon takipçi sayısına ulaşarak survivor tarihinde en çok takipçiye ulaşan yarışmacı ünvanına sahip oldu. 2. sırada yarışmayı 2. olarak bitiren ve 2.1 milyon takipçiyle Barış Murat Yağcı oldu. 

Berkan Karabulut, Ersin Korkut,  ve Yasin Obuz'un 1.3 milyon takipçisine sahipken, Nisa Bölükbaşı 1,6 milyon, Aycan Yanaç ise 1.7 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Survivor 2020 yarışmacılarının Instagram takipçi sayıları:

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0