Songül Karlı dolandırıcılıktan eski eşi Metin Yüncü'ye dava açmıştı! Mahkemeden flaş karar

Şarkıcı Songül Karlı eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılmıştı. Yıllardır devam eden süreçte Yüncü ve beraberindeki 3 sanığa 10'ar yıldan başlayan hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Görülen dava da sanıklar ve suç ortakları olduğu iddia edilen kişiler dinlendi. Mahkeme de ifade veren sanıklardan sonra davada savcı Songül Karlı ve Metin Yüncü'nün de katılmasını talep etti.

Sürekli olarak dolandırıcılık suçları hakkında dava açılan Metin Yüncü'nün eski eşi Songül Karlı ile olan davası bugün İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanık  Sezai Temuloğlu mahkemeye gelerek ifade verdi. Rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Metin Yüncü'nün avukatı ve Songül Karlı'nın avukatı da mahkemede yer aldı. 

Temuloğlu "Metin Yüncü'yü arkadaş ortamında tanıdım. Avukat E. Ö.'nün ofisinde birkaç kez bir araya geldik. Kendisi Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde 8-10 dönüm bir yer olduğunu, burayı satışa hazır vaziyete getirip bize satabileceğini söyledi. Satış rakamı gayrimenkulün satışa hazır hale getirildiğinde netleşecekti. Kendisine gerekli imar işlemleri için 170-180 bin para verdik. Bu olay 2008 yılında oldu. Verdiğimiz paraya karşılık herhangi bir belge almadık. Ancak aradan uzun zaman geçmesine rağmen gayrimenkul satışa hazır hale getirilemedi. Parayı geri istedik. Kendisini varlıklı biri zannediyorduk ancak bizi sürekli oyaladı" sözleriyle olayı anlattı. Yaptıkları anlaşmada teminat istediklerini bunun üzerine Metin Yüncü'nün de Songül Karlı'ya ait olan bir gayrimenkulü teminat olarak gösterdiğini söyledi. Ancak teminat olarak getirdiği kağıtların sahte olduğunu anladıklarında bu kez ondan para istediklerini açıkladı. Savcı ise tarafların mahkeme de olmaması nedeniyle duruşmayı erteleyerek bir dahaki duruşmada Songül Karlı ve Metin Yüncü'nün olması gerektiğini söyledi. 

songül karlı ve eski eşi

songül karlı ve eski eşi

METİN YÜNCÜ HAKKINDA FARKLI BİR DOLANDIRICILIK DAVASI DAHA!

16 Aralık 2020 yılında gözaltına alınan Metin Yüncü, hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında hazırlanan iddianame hazırlandı. Müşteki olarak Songül Karlı dava da yer aldı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonla bir şebeke oldukları tespit edildi. Yüncü ile beraber göz altına alınan sanıklara 10 yıldan başlayan hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

SONGÜL KARLI'NIN ESKİ EŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Songül Karlı, gözaltına alınan ve daha sonra bırakılan eski eşi Metin Yüncü'den parasını istedi. 100 milyon lirasını alan eski eşinin gözaltı sonrası "Hayatımı kabusa çevirdiler. 4 yıldır uğraşıyorum. Ailece bu durumu bilip kimse bizi aramadı. Benim paramı bana geri verin. Bu paraları kazanmak için köy köy gezdim. Cinayetten farksız bir şey yaşıyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Songül Karlı'nın iddiası üzerine harekete geçti. Songül Karlı'nında aralarında olduğu beş kişi dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı. Daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

metin yüncü gözaltına alındı

metin yüncü gözaltına alındı

Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü hakkında yeni bir hamle daha yaptı. Müge Anlı'nın program katılmadan önce eski eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. 2012 yılında Metin Yüncü ile evlenen Halk müziği sanatçısı Songül Karlı, olaylı bir şekilde 2017 yılında boşandı. Karlı, 2017 yılından bu yana eski eşinin kendisini dolandırdığını iddia ederek dava açmıştı.

songül karlı programda evlenmişti

songül karlı programda evlenmişti

Sosyal medya hesabından bir takipçisi "Eski eşinize açtığınız dava ne durumda, arsayı geri alabilecek misiniz?" sorusuna ünlü şarkıcının "Müge Anlı’da bitecek gibi görünüyor. Sülalece oturup canlı yayında anlatsınlar. Biraz daha rezil olsunlar az kaldı" şeklindeki cevabı herkesi şaşırttı. Karlı, daha önce eski eşinin 20 milyon TL dolandırdığını açıklamıştı. Şarkıcı, Müge Anlı'nın sabah kuşağı programına 3 hafta sonra katılacağını söyledi. Ayrıca Karlı, Müge Anlı ile "1,5 saat önce Müge ile konuştuk. Sağ olsun arkadaşım. Kendisi şu an tatile girdi ancak 3 hafta sonra programına katılacağım" konuştuklarını açıkladı. 

BİR YORUM YAPIN 3

Dilare 2 yıl önce

Yürübe ablam sen kazanacaksın inşallah songulum♥️

İrfan Yıldız 2 yıl önce

Soyunarak kazanılan paralar soyularak gidiyor.

i.şengel 3 yıl önce

beren saat basında PKK sevicisidir diye yazı okudum o saattan ihtibaren bendeki tüm itibarını kaybetti

Toplam 2 beğeni