Yüzündeki morluklarla görüntülenen Rihanna, Hayranlarını korkuttu!

Amerika'nın ünlü şarkıcısı Rihanna, son haliyle hayranlarını korkuttu. Koronavirüs'ten korunmak için ortalarda görünmeyen Rihanna'nın yüzündeki morluk merak konusu olurken, danışmanı sanatçının birkaç gün önce scooter'dan düştüğünü açıkladı.

Dünyaca ünlü olan ve şarkılarıyla adından oldukça söz ettiren Rihanna bu defa yüzündeki morluklarla ünlü şarkıcı yüzündeki izleri kapamaya çalışsa da hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Rihanna'nın danışmanı, şarkıcının elektrikli scooter'dan düştüğünü ve izlerin bu yüzden meydana geldiğini açıkladı.

Uzun zamandır yeni albümü erteleyen ve kendi markasıyla daha çok ilgilenen İngiltere'nin "en zengin kadın müzisyeni" unvanını alan Rihanna son haliyle herkesi şok etti. Rihanna geçtiğimiz akşam ABD'nin Santa Monica eyaletinde yüzündeki morlukla magazin muhabirlerinin objektifine takıldı. Koronavirüs korkusuyla ortalarda görünmeyen Rihanna'nın dikkat çekmemek için gözlük taktığı görüldü. Rihanna'nın danışmanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şarkıcının birkaç gün önce elektrikli scooterdan düştüğünü ve aldığı darbe nedeniyle yüzünde morluk meydana gediğini söyledi.

Abd'nin ünlü şarkıcılarından Rihanna 2015 MET Gala’daki kıyafetiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. 32 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, Guo Pei imzalı elbisesiyle 2015 yılında Vogue dergisininde kapağını süslemişti ama kıyafeti sosyal medyada birçok kişi tarafından alay konusu olmuştu.

Rihanna’nın, Metropolitan Museum of Art'ın, Costume Institute yararına düzenlenen yardım galasındaki kıyafeti birçok şeye benzetilmiş, en çok sahanda yumurtaya, pizzaya benzetilmiş, sosyal medya kullanıcıları Rihanna'nın fotoğraflarında çeşitli oynamalarla komik görseller yaratmıştı.

Galadan beş yıl sonra Rihanna, elbiseyle ilgili düşüncelerini anlattı. Ünlü şarkıcı, elbiseyle kendini 'palyaço' gibi hissettiğini itiraf etti.

Access dergisine konuşan Rihanna, "Otomobilden indiğimde çok korktuğumu hatırlıyorum, çünkü çok abartılı olduğumu hissediyordum. Kırmızı halının önünden otomobille geçerken kıyafetleri görüyordum" dedi.

Gizem Karaca'yı az toplanan doğum günü bağışı üzdü

İLİŞKİLİ HABER

Gizem Karaca'yı az toplanan doğum günü bağışı üzdü
Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0