Ebru Gündeş: Nur Yerlitaş'ın benim için diktiği son elbise!

Ebru Gündeş geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın imzası taşıyan bir elbiseyle sahneye çıktı.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yaz sezonu açarak konser verdi. Gündeş, sahneye nisan ayında vefat eden modacı Nur Yerlitaş’ın imzasını taşıyan bir elbiseyle çıktı. 

"Kıymetli arkadaşım, büyüğüm Nur Yerlitaş’ın benim için diktiği son elbisedir üstümdeki. Son hatırası. Biliyorsunuz çok zor günler geçirdi. Son iki yılında kafasının içinde iki deli tümörle savaş veriyordu. Onu sevgi ve özlemle anmak istiyorum buradan" diyen ünlü sanatçı, 'Senin Olmaya Geldim'i ünlü modacı Nur Yerlitaş anısına seslendirdi.

Tür sanat dünyasının en güçlü kadın isimlerinden olan Ebru Gündeş kaşlarını yaptırmak için bir servet ödediği öğrenildi. Bebek'te dükkanı olan ünlü kaş tasarımcısı Belkıs Savsin'i kaşları için Kanlıca'daki yalısına düzenli olarak getiren sanatçının ödediği fiyat dudak uçuklattı. Birçok ünlü ismin kaş tasarımını apan Belkıs Savsin'i ayda 3 kere yalısına getirten Gündeş, özel kaş bakımı için bin dolar; yani yaklaşık 7 bin Türk lirası ödüyor. 

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Resim 3 yıl önce

Vah garibanin haline vah vah