Seni Çok Bekledim'in Ayliz'i İrem Helvacıoğlu yeni pozu ile göz doldurdu!

Hem oyuncu hem şarkıcı olan Özcan Deniz, başrolünde yer aldığı yeni sezon için 'Seni çok bekledim' dizisinde kendisine eşlik edecek kadın partneri İrem Helvacıoğlu oldu. Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile başrol alacak, Ayliz karakterini canlandıracak olan İrem Helvacıoğlu son paylaşımı ile yine göz doldurdu.

Star TV ekranlarında yer alacak yeni dizi Seni Çok Bekledim'de Ayliz karakterini canlandıracak olan İrem Helvacıoğlu son paylaşımıyla güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu sosyal medya hesabı yaptığı paylaşım ile yine büyüledi. İşte güzel oyuncunun o fotoğrafı... 

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz'deki Nefes karakteri ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan güzel oyuncu şimdi de yeni dizisindeki Ayliz rolüyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. 

Yeni bir diziye başlayacak yetenekli oyuncu yakın zamanda dizideki karakteri hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Seni Çok Bekledim'in Ayliz'i İrem Helvacıoğlu dizideki karakterini 'güçlü' olarak nitelemiş ve "kendini aşka kapatmış, sevilmeyi bilmeyen genç bir kadın" olarak tanımlamıştı.

Giyim tarzıyla dikkat çeken Helvacıoğlu, dizi çekimleri ve Özcan Deniz hakkında ilk kez konuştu. Snob Magazin'in haberine göre güzel oyuncu, "Dizi çekimleri başladı. Covid-19 nedeniyle geç başlamak zorunda kaldık. Yoksa çekimler daha erken başlayacaktı. Özcan'la çekimlerde çok eğleniyoruz. Heyecanla dizinin yayın gününü bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Geçtiğimiz günlerde 'Seni Çok Bekledim'in başrolleri Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'ndan yeni pozlar gelmişti.

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Tutkulu bir aşk hikayesinin herkesi ekran başına kilitleyeceği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Erzincan’da tamamlanan çekimlerin ardından İstanbul’a gelen Seni Çok Bekledim ekibi, kamera karşısına geçerek kayda girdi.

Dizide Özcan Deniz'e eşlik edecek olan kişi ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisiyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, oldu. Skala Medya ile birlikte diziyi hayata geçirecek olan Deniz, proje tasarımlarını da kendisi yürütüyor. Yapım bir aşk dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak. 

TUTKU DOLU BİR AŞK HİKAYESİ!

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı Kadir karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı Ayliz karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

Deniz, Skala Medya ile yayına geçireceği dizisinin proje tasarımını da yine kendisi üstlenecek. Aynı zamanda oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık alanında işlere imza atan Deniz bu seferde, 'Seni Çok Bekledim'de de hem yazacak hem de oynayacak. Kamera önü ve arkasında rol alacak olan oyuncunun yapım şirketinden dizi başlamadan önce peşin olarak 5 milyon TL ücret aldığı öğrenildi.

 Ekranların sevilen oyuncusu Deniz, 'İstanbullu Gelin' karantina sonrasında çalışmayı özlediğini ve yeni sezonda ekranda olacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Vergi ? 3 yıl önce

Ne kadar vergi veriyorlar onların haberlerinide paylaşın

Toplam 1 beğeni

hakan 3 yıl önce

çok lazımdı zaten

Toplam 1 beğeni

☪ Kürdüm ☪ 3 yıl önce

hangi yapım şirketi, israil' mi ?

a.d 3 yıl önce

Para lazımsa israile konser vermeye gitsin önursuz...

Toplam 1 beğeni

Ersoy 3 yıl önce

Bir insan ancak bu kadar itici olabilir

Toplam 1 beğeni