Haldun Dormen'in vefat kız kardeşi Güler Dormen Yiğit defnedildi!

Dormen tiyatrosunun sahne ve kostüm tasarımcısı Güler Dormen Yiğit vefat etti. Türk Tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'in kız kardeşi olan Güler Dormen'in ani ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Kalp krizi sonucu veaft eden Güler, cenaze töreni ardından defnedildi.

Edirnekepi Şehitliği Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Güler Dormen Yiğit, defnedildi. Aile kabristanına defnedilen Yiğit'in kızı cenaze töreni boyunca ağladı. Kızını Ayşe Arman teselli etti. Haldun Dormen ise kendisini yalnız bırakmayan arkadaşları sayesinde ayakta kaldı. 

cenaze töreninden

cenaze töreninden

Tiyatro eğitmeni olan Ahmet Haldun Ömer Dromen'in acı günü! 92 yaşındaki usta ismi Haldun Dormen'in kız kardeşi Güler Dormen vefat etti.

güler yiğit dormen

güler yiğit dormen

Oyuncu Nedim Sabah sosyal medya hesabından "Haldun Dormen Hocamızın kardeşi Güler Yiğit’in ölüm haberini çok üzülerek aldım. Daha bugün İpek İzci ile yaptığı röportajda tiyatromuza kostüm tasarımcılığı fikrini kazandırdığını anlatmış Haldun Dormen. 1950’lerde oyuncu kostümü evden getirirmiş, Dormen Tiyatrosu karakter yaratmak için kostüm tasarımı fikrini geliştirmiş. Güler Yiğit de bu konuda öncüydü. Allah rahmet eylesin" sözleriyle acı haberi duyurdu. 

güler dormen vefat etti

güler dormen vefat etti

Daha önceden mide rahatsızlığı olan Dormen'in ani kalp krizi ile vefat ettiği öğrenildi. Haldun Dormen'e haberi aile yakınları haber verdiği ortaya çıktı. 

KÖPEĞİ KAÇIRILAN OYUNCU YILDIZ ASYALI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Ümit Kantarcılar'dan jet-ski şov!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Kantarcılar'dan jet-ski şov!

BİR YORUM YAPIN 1

Amin 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin. Dormen ailesinin başı sağolsun, acılarını paylaşıyoruz.

Toplam 1 beğeni