İrem Sak 'Çukur' dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan Çukur dizisinin yeni sezon kadrosuna, komedi işleriyle büyük beğeni yakalayan oyuncu İrem Sak dahil oldu. Sak dizide, Koçovalılar'ın düşmanını canlandıracak.

Üç sezondur hem ekranın hem de sosyal medyanın en sevilen yapımlarından biri haline gelen Çukur, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonuna oyuncu İrem Sak dahil oldu. Sak, bu sezon Seren karakterini canlandıracak. 

Resmi hesaplarda, 'İrem Sak Çukur'da! Dördüncü sezon yaklaşırken Çukur kadrosu da genişliyor. Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Erdenet Ailesi'ne dahil olacak ve Seren karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Çukur'a hoş geldin İrem Sak.' paylaşımı yapıldı.

Çukur'un yeni sezonunda Koçovalı ve Erdenet aileleri arasında çekişmeli bir hikaye ekrana taşınacak. İrem Sak, Koçovalılar'ın düşmanını canlandıracak.

İREM SAK KİMDİR?

1986 yılında Sivas'ta doğdu. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. BKM oyunu Sizinkiler ile tiyatroya başladı. Beş'er 5'er ve Yalan Dünya projeleriyle tanınırlık elde etti. Güldür Güldür ekibiyle şöhreti yakaladı.

Doksanlar dizisinin güzel oyuncusu Zeynep Anıl geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Doksanlar dizisinin güzel oyuncusu Zeynep Anıl geri dönüyor!

BİR YORUM YAPIN 0