Emre Belözoğlu'nun 4 milyonluk yer uçağı! Acun Ilıcalı ile yemek yediler...

Önceki gün Emre Belözoğlu Acun Ilıcalı'yla beraber Etiler'de magazin muhabirlerine yakalandı. Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli futbolcunun 4 milyon TL değerindeki aracına binerek uzaklaştı.

Futbol kariyerini sonlandıran Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, önceki gün Etiler'de bir restoran çıkışı görüntülendi. Belözoğlu'nun yanında Acun Ilıcalı da vardı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlamayan Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli futbolcunun 4 milyon TL değerindeki aracına binerek uzaklaştı. Emre Belözoğlu'nun servet değerindeki arabası ilgi odağı oldu.

Dinlerken bir anlamı olduğunu bilmediğiniz, hikayesi olan şarkılar!

İLİŞKİLİ HABER

Dinlerken bir anlamı olduğunu bilmediğiniz, hikayesi olan şarkılar!
Gökçe Bahadır: Sonunda kavuştuk!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır: Sonunda kavuştuk!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hakan 3 yıl önce

Aldığımız 1600 lira emekli maaşı ile nasıl 1 ay idare edelim diye dusunuyorken bazilarida böyle 4 milyonluk arabaya biner 2-3 bin lira yemek parası öderler.iste böyle bir dünyada yasiyoruz