Masterchef'te şoke eden ayrılık kararı! MasterChef Dilara neden ayrıldı?

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde Dilara Türüt geceye damgasını vurdu. MasterChef Dilara yarışmada şeflere rekabetin çok fazla olduğunu belirterek yarışmadan ayrılma isteğini söyledi. Peki, MasterChef Dilara Türüt kimdir ve kaç yaşında? İşte, MasterChef Dilara'nın hayatı ve yarışmadan ayrılmasıyla ilgili detaylar haberimizde...

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 24. bölümüyle ekrana geldi. Eleme turlarının devam ettiği yarışmada herkesi şaşkına çeviren bir an yaşandı. Yarışmaya Rize'den katılan Dilara, gözyaşları içinde yarışmadan çekilmek istediğini şeflere açıkladı.

Dilara,"Şefim ben daha fazla devam etmek istemiyorum. Ben bu meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha da fazla düşürmeden, sizin de izniniz olursa devam etmek istemiyorum. Kurtlar sofrası burası. Hem mutfak bilgim, hem de duygusal olarak kendimi geliştirip öyle gelmek gerekiyormuş. Kendimi daha iyi geliştirip, daha sonra tekrar karşınıza çıkacağım" dedi.

Dilara, "Burası kurtlar sofrası, ben meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha fazla düşürmeye gerek yok" dedi ve yarışmadan kendi istediği ayrılmak istediğini dile getirdi.

Dilara'nın ayrılmak istemesinin üzerine stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Final turuna kalan Kayhan ise arkadaşının ardından dakikalarca gözyaşı döktü.

Şef Mehmet Yalçınkaya ise, "Normalde biz kesinlikle buna müsaade etmeyiz, bizim kurallarımız var. Ama eleme turlarında olduğumuz için senin tercihin. Önünde uzun bir yol var" dedi.

DİLARA TÜRÜT KİMDİR? 

 Aslen Rizeli olan Dilara Türüt, 19 yaşında ve bir Japon restoranında çalışıyor. Karedeniz şivesine sahip olan Dilara yarışmanın renkli isimlerinden bir oldu. 2 yıldır profesyonel olarak mutfakta çalışıyor ve 4 yıldır bu meslekte yer alıyor.  

Kara lahanaya sarılmış Hamsili Suşi ile yarışmaya katılan Dilara, şeflerden evet alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştı. Genç olan ancak kendisine güvenen güzel yarışmacı henüz liseden yeni mezun oldu.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Altan 3 yıl önce

Yarismadaki en sevimli ve sempatik insandi.