Oyuncu Belçim Bilgin'in acı günü: Ailesinden ilk kayıp...

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin anneannesini kaybetti. Oyuncu Bilgin kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin,anneannesini kaybetti. Bilgin cumartesi günü Ankara’da toprağa verilen anneannesi için sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir yazı paylaştı.

"Benim biricik anneannem öldü dün. Dade Müslime’min olmadığı bir yeryüzü düzlemi artık. Aile ağacından ilk kayıp. İçimden bir şey koptu aldı sonsuzlukta yerini. Adın koşulsuz sevgi kalacak bende. Güzelliği dillere destan dadem. Gözlerindeki ışık sade; saflıktan, sevgiden, iyilikten, masumiyetten... Senin sevginden nasibini alan onca insan! Maskelerin yarıladığı yüzler, hüznü kapamaya yetmiyor. Yokluğun hiçbir şeye benzemiyor. Hala çok güzel, Ölüm örtememiş ..Türkülerin bize emanet.. Huzur içinde uyu canımın ta en derin yeri, Paylaştığın sonsuz sevgi için teşekkür ederim.Yerin hiçbir zaman dolmayacak benim güzel dadem, güzel anneannem"

 

 

Oyuncu Müjde Ar: 'Deli Müjde'ye çıktı adım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Müjde Ar: 'Deli Müjde'ye çıktı adım!
Hazal Kaya ve Ali Altay'ın oğulları Fikret Ali 9 aylık oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ve Ali Altay'ın oğulları Fikret Ali 9 aylık oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0