'Nirvana' şarkısı geceleri Gülşen'i uyutmadı!

Yüksek teknoloji kullanılarak çekilen Nirvana klibi için Gülşen kesenin ağzını açtı. Nirvana şarkısında Edis ile düet yapan Gülşen'in aranjörlüğünü eşi Ozan Çolakoğlu yaptı. Gülşen geçtiğimiz gün şarkıya dair düşüncelerini sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak anlattı.

Koronavirüs nedeniyle sürekli ertelenen Nirvana şarkısına dair düşüncelerini Gülşen canlı yayında anlattı. Hayranlarıyla canlı yayında bir araya gelen Gülşen "Gece uyuyamadım. Sokaklarda koşmak, dans etmek istedim. Çok heyecanlıyım yeni şarkı için" şeklinde konuştu. 

Edis ve Gülşen'in 2019 yılında çalışmalarına başladığı Nirvana şarkısı koronavirüs nedeniyle ertelendi. Söz ve müziği Emre Karakuyu'ya ait olan Nirvana şarkısının çalışmalarına Londra'da başlanmıştı.

edis ve gülşenden ilginç klip

edis ve gülşenden ilginç klip

Yüksek teknoloji kullanılarak yapılan klipte farklı mekanlarda yer alan şarkıcılar teknoloji sayesinde tek mekan da gösterildi. Klibin temel düzenlemesini ise Ozan Çolakoğlu Türkiye'de tamamladı. Türk pop müziğinde bir ilke imza atan Edis ve Gülşen split screen yani bölünmüş ekranla farklı zamanlarda çekilmiş görüntüleri aynı mekandaymış gibi gösterildi.

gülşen nirvana klibi için 450 bin tl harcadı

gülşen nirvana klibi için 450 bin tl harcadı

Bugün yayınlanacak olan klip için Gülşen 450 bin TL gözden çıkardı. Gülşen klip için "Şarkının hikayesinde aslında karşılıklı duyduğumuz hayranlık var. Birbirimize yazdık Nirvana’yı" şeklinde konuştu. Genç şarkıcı Edis ise hiç bir araya gelmediklerini "Klip çekimleri boyunca Gülşen ile hiç bir araya gelmedik ama kalplerimiz aynı anda attı" sözleriyle anlattı.

Şarkıcı Yunus Bülbül'den Muhterem Nur ve Müslüm Gürses hakkında şoke eden iddia!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Yunus Bülbül'den Muhterem Nur ve Müslüm Gürses hakkında şoke eden iddia!

BİR YORUM YAPIN 0