Ünlü oyuncu Kayra Şenocak'ın inanılmaz değişimi... 1,5 yılda 40 kilo verdi!

'Pulsar', 'Yarım Elma' gibi pek çok ünlü dizide rol alan Kayra Şenocak, 1,5 yılda 40 kilo verdi. Şenocak'ın son hali görenleri şaşırttı.

1998 yılında Alişan ile birlikte oynadığı 'Aynalı Tahir' dizisindeki 'Bilal' karakteri ile tanınan Kayra Şenocak, 1,5 yılda yaklaşık 40 kilo verdi. Her gün düzenli spor yaparak ve beslenme düzenini tamamen değiştirerek zayıflayan Şenocak'ın son görüntüsü görenleri şaşırttı.

Geçtiğimiz yıl Ayşe Şenocak ile evlenen Kayra Şenocak şimdilerde verdiği 40 kilo ile adeta bambaşka biri oldu. Kayra Şenocak fit hali ile yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Aynalı Tahir'in Bilal'i Kayra Şenocak'ın son hali...

Ünlü işletmeci Nusret sosyal medyanın diline düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü işletmeci Nusret sosyal medyanın diline düştü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0