Sunucu İkbal Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez son yolculuğuna uğurlandı

Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program sunuculuğu yapan İkbal Gürpınar, babası Murtaza Dönmez'in hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Gürpınar’ın babası son yolcuğuna uğurlandı.

84 yaşında hayatını kaybeden merhum Dönmez, Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Camii’nden kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi. Virüs önlemlerine karşın kılınan namazda, aile yakınları Dönmez ailesine taziyelerini ilettiler. Sosyal medya hesabı üzerinden babasının ölümünü duyuran İkbal Gürpınar, herkesin virüse karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi.

VEFAT HABERİNİ BÖYLE DUYURDU!

Kariyeri boyunca  önemli projelere imza atan ve Kanal 7'de bir dönem program sunuculuğu yapan İkbal Gürpınar bu sabah acı bir haberle uyandı. Geçtiğimiz hafta babasının Covid 19 virüsüne yakalandığı duyuran ve sevenlerinden dua isteyen Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez hayatını kaybetti. Twitter hesabından babasının vefat haberini duyuran ünlü sunucu "Babamızı  , Murtaza Dönmez'i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun...Mekanı Cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin... Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok." diyerek vatandaşları da uyardı.

İŞTE İKBAL GÜRPINAR'IN PAYLAŞIMI;

CENAZENİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

İkbal Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez saat 14.00'da Kırıkkale Bahşılı merkez Hüseyin Onbaşı Camii'nden salgın sebebiyle az sayıda katılımcıyla kaldırılacak...

Kanal 7 Medya Grubu ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, İkbal Gürpınar  başta olmak üzere acılı ailesine baş sağlığı dileriz...

Seda Sayan'dan yandaş sanatçı yorumlarına sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan yandaş sanatçı yorumlarına sert tepki!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0