Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı! Arka Sokaklar 15. sezon fragmanı yayınlandı

15. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisine yeni oyuncular da katıldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, yeni sezonu Eylül ayının ortasında başlayacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna üç yeni isim katıldı. Gizem Terzi, polis Sinem karakteri ile Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile Hakan Uygun ise, uluslararası bir çetenin reisi olarak dizide izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 15. sezonu ile yakında Kanal D’de.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON

Ağustos ayında en çok haber konusu olan ünlü isimleri belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ağustos ayında en çok haber konusu olan ünlü isimleri belli oldu!
Ece Erken’in mekanını polisler bastı! Covid-19 tedbiri ihmalinden kapatıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken’in mekanını polisler bastı! Covid-19 tedbiri ihmalinden kapatıldı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0