Nihat Doğan'ın acı günü! Ablaya zor veda

Ünlü sanatçı Nihat Doğan'ın ablası Fatma Doğan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Merhumenin cenaze namazı kılındı.

Şarkıcı Nihat Doğan'ın ablası Lenf kanseri nedeniyle vefat etmişti. Merhume için önceki gün Esenyurt Merkez Camii'ndeki cenaze namazı kılındı. Oldukça üzgün olan Doğan, cenaze namazında, 'Arkadaşlar acımız büyük. Lütfen namaz esnasında sosyal mesafeye dikkat edelim. Başka bir acıya sebep olmayalım.' dedi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan’ın ablası Fatma Doğan tedavi gördüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Nihat Doğan, "Canım Ablam Fatma Doğan’ı (sevimli) kaybettik. Rabbim mekanını cennet etsin. Peygamber Efendimize de komşu eylesin" ifadelerini kullandı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0