Aşkın Nur Yengi: Türkiye dünyada bir numara! Başka ülkelerden insanlar...

Sanatçı Aşkın Nur Yengi, sağlık alanında ülkemizin Dünyada bir numara olduğunu vurgulayıp bundan gurur duyduğunu söyledi.

Sevilen şarkıcı Aşkın Nur Yengi Sabah gazetesine verdiği röportajda, ülkemizin pandemi sürecini çok iyi yönettiğini ve bundan dolayı gurur duyduğunu belirtti. Devamlı olarak yurt dışına gittiği için oralardaki sağlık sistemleri hakkında bilgili olduğunu savunan Yengi, 

''Türkiye'nin koronavirüs salgınındaki mücadelesini nasıl buluyorsunuz?'' sorusuna, 'Çok başarılı yönetildi Türkiye bu salgın sürecinde. Biz iyi yönetiliyoruz ama insanlarımız dikkat etmiyor, kurallara yeterince uyulmuyor. Sağlık Bakanımız, sağlık çalışanlarımız canla başla mücadele ediyor. Onların emeklerini boşa çıkarmayalım. Ben Türkiye'nin sağlık alanında Avrupa ülkelerinden çok daha önde olduğunu zaten pandemiden önce de biliyordum. Sık sık yurt dışına gittiğim için oralardaki sağlık sistemini de biliyorum. Alt yapısıyla, şehir hastaneleriyle, sağlık çalışanlarıyla Türkiye dünyada bir numara. Ülkemi hep alkışlıyorum. Başka ülkelerden insanlar Türkiye'ye tedavi olmak için geliyor. Gurur duyuyorum.' cevabını verdi.

Bergüzar Korel'den paylaşım için para isteyenlere tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den paylaşım için para isteyenlere tepki!
Uğur Işılak'tan İmam Hatipler için söylenen skandal sözlere sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak'tan İmam Hatipler için söylenen skandal sözlere sert tepki!

BİR YORUM YAPIN 1

zekeriya alıcı 3 yıl önce

doğru söylemiş tebrik ediyorum

Toplam 5 beğeni