Hayatını kaybeden Halil Kumova’nın corona virüs testi pozitif çıktı! Halil Kumova kimdir?

Usta oyuncu Halil Kumova Malatya’da çekimleri devam eden ‘Zalo’ isimli sinema filminin setinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. Ani ölümü sonrası yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Öte yandan set çalışanlarında da yapılan testlerde 4 kişinin daha testi pozitif çıktı.

Malatya’da 1933 yılında dönemin valisinin soyulmasını konu alan sinema filmi ‘Zalo’nun çekimlerine corona virüs engel oldu. Önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ağır zatureye bağlı solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden filmin oyuncularından 64 yaşındaki Halil Kumova’nın, yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

SEVENLERİ ŞOK OLDU!

Türk sinemasının emektar oyuncularından Halil Kumova, 64 yaşında hayatını kaybetti. Malatya’da çekimleri devam eden ‘Zalo’ isimli sinema filminin setinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncunun haberi sevenlerini yasa boğdu. 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Set görevlileri tarafından hemen Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kumova’nın kalbi durunca hemen müdahale edildi. Kalbi tekrar çalıştırılan usta oyuncu yoğun bakıma alındı ancak burada da tekrar kalbi durunda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk tetkiklerde zatürreye bağlı solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiği belirlenen Kumova’dan, Covid-19 testi için örnek alındığı da öğrenildi.

Çekimlerine Malatya’nın Yeşilyurt ve Arapgir ilçelerinde başlanılan sinema filminde başrollerini Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Aslan, Belma Memati, Aslı Balcı, Ersel Sibil, Sanem Seyhan gibi ünlü isimler paylaşıyor. 1933’te dönemin Malatya Valisinin 3 kişi tarafından soyulmasını konu alan filmin çekimlerine ise Kumova’nın ölümü nedeniyle bir süre ara verildi.

Murat Yıldırım Ramo dizisinin setinde kaza geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım Ramo dizisinin setinde kaza geçirdi!
Servis midibüsünü gelin arabası yapmak isteyen şoförün hayali gerçek oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Servis midibüsünü gelin arabası yapmak isteyen şoförün hayali gerçek oldu!
Oyuncu Özgür Ozan'dan 'öldü' haberlerini ti'ye alan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özgür Ozan'dan 'öldü' haberlerini ti'ye alan paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandaş 3 yıl önce

Ünlü biri öldüğünde rahmetlininin, bir gençlik birde yeni halini gösteren , resimler koyabilseniz.. bir an hatırlayamıyoruz..