Halil Sezai'nin dövdüğü Hüseyin Meriç İstanbul'dan taşındı

Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusunu darp etmiş, skandal görüntüler Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Meriç "Can korkum var" açıklaması yapan 67 yaşındaki Meriç, İzmir'e yerleşti.

Geçtiğimiz eylül ayında şarkıcı Halil Sezai tarafından dövülen Hüseyin Meriç, İstanbul’dan taşındı. Son olarak "Can korkum var" açıklaması yapan 67 yaşındaki Meriç, İzmir'e yerleşme kararı aldı. 

Olay sonrası travma yaşadığını ifade eden Meriç, şarkıcının birkaç gün önce sahne aldığı mekanda, “Hak etti, kafam güzeldi. Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere” açıklamasından sonra taşınmayı gerçekleştirdi. 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen Sezai’nin hâlâ tehditlerine devam ettiğini söyleyen Meriç, “Dava sürecimiz devam ediyor. Umarım adalet yerini bulur. Davadan kazanılacak parayı da Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım. Ölüm korkusuyla yaşıyorum!” dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Şiddete maruz kalan Hüseyin Meriç, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta", programına telefonla bağlanarak üzücü olay hakkında konuşmuştu.

Konuşmakta zorlanan yaşlı adam, yaşadığı talihsiz olay için "Defalarca darp edildim, ben elimi bile kaldırmadım, savunmaya bile geçmedim” dedi. Meriç sözlerine, “Şu anda iyiyim bu topluma çok kötü bir örnek, yaşlı olup olmamın bir önemi yok yapmaması gereken bir hareketti" diye devam etti.   

"Babamın yardım çığlıkları aklımdan çıkmıyor!"

Yayına aynı zamanda Hüseyin Meriç’in oğlu da katıldı. Duygularını anlatırken zorlanan Mesih Meriç, "Babamın evine bir kere daha girmişliği var, bunun kamera kayıtlarını mahkemeye sunacağız o zaman da şikayetçi olmuştuk" dedi. Meriç, "Kayıtlarda babam bana yardım etmem için bağırıyor bu sesler aklımdan çıkmıyor" ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi. 

Burcu Özberk afetzedeler için harekete geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk afetzedeler için harekete geçti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Nergis 2 yıl önce

Bunlar sanatçı değil akıl hastası

Gülay 2 yıl önce

Çok doğru hala bu insan akillanmamış birazdaha içeriye girerse belki dersini büyük alır.İnsAllah.

Ben 2 yıl önce

Yazık bir tane delikanlı çıkıp şunun kuytu da patates edemedi ya bu çevrede de adam yok harbiden

SERKAN 3 yıl önce

bence halil sezainin yanındakilerde enaz onun kadar suçlular adamlar olaya seyredeceğine napıyorsun sen deseler belkide olay büyümeyecek

Toplam 3 beğeni

Nergis 2 yıl önce

Halil sezai bu adamı kafaya takmış bi kere , bir dahaki sefere dahada fena döveceğini söylüyor belkide öldürür kim bilir .

Toplam 0 Beğeni