Anıl Altan'dan ikiz kızlarıyla paylaşım: Babayla baş başa kalınan bir günden...

Oyuncu Pelin Akil ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Anıl Altan, ikiz kızları Alin ve Lina ile evde baş başa kaldı. O anları sosyal medyadan paylaşan Altan, "Babayla baş başa kalınan bir günden..." diyerek yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

2016 yılında beraberliklerini evlilikle taçlandıran Pelin Akil-Anıl Altan çifti, 2019'da kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı. 30 yaşındaki Altan, kızları ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı.

"BABAYLA BAŞ BAŞA KALINAN BİR GÜNDEN"

Bir kızına sarılırken, diğerinin de saçını toplamaya çalışan Anıl Altan, paylaşımına

"Babayla baş başa kalınan bir günden... Biri sarılırken, diğeri de tokasını takmamı istiyor ve bunlar aynı anda olmazsa kızıyorlar. Elimden gelenin en iyisiyle, nefesim yettiğince yanınızdayım kızlarım... (Koltuktaki Herkül'ün suratını görebilen?)" notonu düştü.

 

Tuba Büyüküstün saf sevgiyi anlattı! 'Üç kalp bir arada attığında...'

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün saf sevgiyi anlattı! 'Üç kalp bir arada attığında...'
Yapay zekanın yöneteceği ilk proje: 'Artı' dizisi

İLİŞKİLİ HABER

Yapay zekanın yöneteceği ilk proje: 'Artı' dizisi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Yağmur 3 yıl önce

Maşallah çok tatlilar

Toplam 1 beğeni

Başbaşa? 3 yıl önce

Tam da baş başa sayılmaz. Fotoğrafı çeken kim?

Toplam 2 beğeni