Yavuz Bingöl'den 'yandaş' eleştirilerine net cevap!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, katıldığı bir programda kendisine yöneltilen 'yandaş' eleştirilerine yandaşlığın kötü bir şey olmadığını söyleyerek "Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil" sözleriyle cevap verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV100'de Okan Bayülgen'in nokta programına konuk olan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, kendisine yöneltilen 'yandaş' eleştirilerine cevap verdi. 'Yandaşlık kötü bir şey değil' diyen Bingöl, CHP'li bir belediyenin İbrahim Tatlıses ve Tarkan konserleri için ücretlerde indirim yapması için kendisinden yardım talebinde bulunduğunu söyledi.

Sanatçı Yavuz Bingöl, programda "Yandaşlık kötü bir şey değil mi?" sorusuna "Bence yandaşlık kötü bir şey değil. Her partinin kendi yandaşı yok mu? Onlar da yandaş sonuçta. Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil. Ben ülkenin sorunlarıyla birebir ilgilenen birisiyim." sözleriyle cevap verdi.

Yavuz bİngöl

Yavuz bİngöl

"CHP'Lİ BELEDİYE BENDEN YARDIM İSTEDİ"

Sol medyanın, sendikaların kendisinin hakkını ödeyemeyeceğini ifade eden Bingöl, kendisinin geçmişte çok sayıda dayanışma konserine gittiğini belirterek "CHP'li bir belediye İbrahim Tatlıses ve Tarkan'ın konser ücretinde indirim yapması için benden yardım istedi" dedi. Bingöl'ün yandaşlık açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı 'Yavuz bingöl' etiketiyle paylaşım yaptı.

YAVUZ BİNGÖL ANNESİNİN VİDEOSUNU İZLERKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Okan Bayülgen'in programına konuk olan ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl, şimdilerde Alzheimer hastası olan annesinin yıllar önceki videosunu izleyince gözyaşlarına hakim olamadı. Bingöl'ün gözyaşları karşısında zor anlar yaşayan Bayülgen ise programa ara verdi.

"ANNEM EN SON BENİ UNUTTU"

Annesinin saz çaldığı bir videoyu izleyen ünlü Yavuz Bingöl, zor anlar yaşadı. Annesinin Alzheimer hastası olduğunu söyleyen şarkıcı, "Bu çok duygusal bir hastalık. Onu sağlıklı olarak görünce çok duygulandım. En son beni unuttu" ifadelerini kullandı. Konuşmakta güçlük çeken Bingöl, gözyaşlarına boğuldu. Yavuz Bingöl'ün gözyaşlarına hakim olamadığını gören Okan Bayülgen ise canlı yayınlanan programa ara vererek reklama gitti.

Dağ keçileri terk edilmiş araçla tırmanma becerilerini geliştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Dağ keçileri terk edilmiş araçla tırmanma becerilerini geliştirdi!
Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün hayranları bu çağrıya kulak verdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün hayranları bu çağrıya kulak verdi
Ünlü fenomen Reynmen'in Koronavirüs son test sonucu belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Reynmen'in Koronavirüs son test sonucu belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0