Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu babasını kaybetti! Yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı...

TV8 ekranlarında yer alan Masterchef yarışmasının jürisi Somer Sivrioğlu'nun babası hayatını kaybetti.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı. Somer Şef, üvey babasını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sivrioğlu paylaşımında, "Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağ olsun.Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN'ımızı, babamızı, abimizi, "saksağan"ımızı, "karbon"umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

Bir çocuğa nasıl davranırsanız karşılığını da öyle alırsınız!

İLİŞKİLİ HABER

Bir çocuğa nasıl davranırsanız karşılığını da öyle alırsınız!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Gulhan 3 yıl önce

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin .tahsilati af mekani cennet olsun insallah somer sefim e ve tum sevenlerine Allah tan sabirlar diliyorum.

Gulhan 3 yıl önce

Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah Rabim somer sefim e ve sevdiklerine sabirlar versin

mesut 3 yıl önce

İslama ve müslümanlara iyi niyet besleyen bir müslüman idiyse Allah ın rahmeti üzerine olsun.Kabir azabından korusun.Mekanı cennet olsun..