Acemi Cadı'nın Ayşegül'ü Merve Boluğur ile Toygar'ı Kaan Yılmaz yıllar sonra bir arada!

Acemi Cadı dizisinin oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. Oyuncu Merve Boluğur, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan ve Kubilay Güleçoğlu Acemi Cadı dizisinde birlikte rol almışlardı. Uzun geçen aradan sonra yaklaşık süren aranın ardından buluşan oyuncular o anları sosyal medyadan paylaştı.

2006 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve daha sonra Star Tv’de geçen Acemi Cadı dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan ve Kubilay Güleçoğlu yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla o anları ölümsüzleştirdi.

Dizide Toygar karakterini canlandıran Kaan Yılmaz yaptığı paylaşıma: "Tekrar birlikte olmak inanılmaz güzel! Özleşmiş olmak ayrı güzel! Buluştuğumuz için çok mutluyum, canlarım!" açıklamasını bulundu.

Oyuncu Merve Boluğur’un Kaan Yılmaz ile yıllar önce verdiği pozu yeniden vermesi sosyal medyada büyük yankı neden oldu.

Chloe Loughnan'ın nafaka açıklaması Serdar Ortaç'ı harekete geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Chloe Loughnan'ın nafaka açıklaması Serdar Ortaç'ı harekete geçirdi!
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Hazal Kaya'ya 'kilolu oyuncu' eleştirisi!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Hazal Kaya'ya 'kilolu oyuncu' eleştirisi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0