Amerika'da TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel yeni evini fotoğraflarını paylaştı!

Türkiye’de oyunculuğu bırakarak ABD’ye yerleşip tır şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel, Florida’da aldığı yeni evinin fotoğrafını paylaştı.

Tolga Karel 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakmış ve Türkiye'den ABD'ye taşınmıştı. Televizyon ekranlarında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ adlı diziyle tanınan Tolga Karel, ABD’de TIR şoförlüğü yapıyor. Karel, Survivor yarışmasına katıldıktan sonra ününe ün katmıştı.

Sarah Scott ile evlenen Karel, ABD'de TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyor. 4 yıldır ABD'de yaşayan ve bir buçuk senedir TIR şoförü olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Florida’da aldığı yeni evinin fotoğrafını paylaştı: "Hayırlı olsun, inşallah güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için."

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Hazal Kaya'ya 'kilolu oyuncu' eleştirisi!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Hazal Kaya'ya 'kilolu oyuncu' eleştirisi!
Burak Özçivit'ten oğlu Karan ile fotoğraf paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten oğlu Karan ile fotoğraf paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Ndjla 2 yıl önce

Turkiyedeki oglunuda unutmaz umarım.

İbraam 3 yıl önce

Ne yapsın adamcağız Türkiye'de oyunculukta para yok demekki.hayırlı olsun inşallah güle güle otur tolga Allah esenlik versin

Toplam 1 beğeni

Yalçın 3 yıl önce

Kazasız belasız işler ALLAH utandırmasın.

Toplam 7 beğeni

Alperen 3 yıl önce

Önce 25 yıl mortgage’i ödeyecek ondan sonra sahibi olacak

Toplam 6 beğeni

Ferkan 3 yıl önce

Tapu da imza atarken sen de mi vardın? :)))

Toplam 0 Beğeni

Zaza 3 yıl önce

Güle güle oturun çocuklarınızı imanlı kuran li yetiştirmek nasip etsin...

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun