Sen Çal Kapımı Dizisinin Kaan'ı İsmail Ege Şaşmaz evleniyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterine oynayan İsmail Ege Şaşmaz, kız arkadaşı Hande Ünal'a evlenme teklifi etti. Ünal'dan "Evet" yanıtını alan Şaşmaz, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Fox TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterine hayat veren İsmail Ege Şaşmaz geçtiğimiz gece sevdiği kadına evlilik teklifi etti. Ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı küçük bir organizasyon düzenleyen başarılı oyuncu bir süredir beraber olduğu kız arkadaşı Hande Ünal’la evlenme kararı aldı.

26 yaşındaki yakışıklı oyuncu evlilik teklifinin sonrasındaki mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Hande Ünal'la sarıldığı bir kareyi paylaşan Şaşmaz, "Evet’ dedi" notunu düştü.

Ünal ise bu karelerini "Sonsuza kadar 'Evet!" ifadeleriyle paylaştı. Takipçileri çiftin gönderilerini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

İsmail Ege Şaşmaz’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Aytaç Şaşmaz abisinin mutluluğunu paylaştı. Kanal D ekranlarına gelen Hekimoğlu dizisinde Emre Acar karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz abisinin pozuna, "Kalbim sizinle! Hep mutlu olun güzel yüzleriniz hep gülsün! Hep beraber" yorumunu yaptı.

Neslihan Atagül'ün Neslican Tay'ı oynayacağı iddia edilmişti! Kadir Doğulu'dan yalanlama

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül'ün Neslican Tay'ı oynayacağı iddia edilmişti! Kadir Doğulu'dan yalanlama
Seneler geçse de unutulmadı: Ebru Gündeş babası için sahte mezar önünde poz vermişti

İLİŞKİLİ HABER

Seneler geçse de unutulmadı: Ebru Gündeş babası için sahte mezar önünde poz vermişti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0