Hülya Avşar, 55 milyon liraya adayı satın almaktan vazgeçti!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığına ilişkin iddialarla gündeme geldi. Yapılan iddialar üzerine Avşar'ın menajeri, 'Görüşüldü ama sonuca varılmadı' dedi.

Medyada yıllardır yaz tatilini geçirdiği Ayvalık’tan ada satın aldı şeklinde haberleri çıkan Hülya Avşar, Hürriyet Gazetesinden İsmail Bayrak’a konuştu. Söz konusu yatırımdan vazgeçtiğini söyleyen Hülya Avşar’ın menajeri de "Hülya Hanım hissedarlarla görüştü ancak bir sonuca varılmadı. Yani herhangi bir imza da atılmadı" açıklamasında bulundu.

Adanın hissedarlarından Şerif Ali Hatırlı ise DHA’ya yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı. Şu an emlak fiyatları daha da arttı. Biz Çiçek Adası’nın hissedarları olarak çoğumuz pandemi dönemi nedeniyle bu satışı şimdilik geri çektik. Aldığımız karara rağmen adamızın Hülya Avşar tarafından satın alındığı iddialarını içeren haberler yayınlandı. Satış söz konusu değildir."

Yapılan yalan haberlerde Hülya Avşar’ın üzerinde 2 bin zeytin, 3 bin çam ve muhtelif meyve ağacı bulunan Çiçek Adası’nın mimarisini kızı Zehra’ya emanet edeceği, ayrıca malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanlarının olacağı yazılmıştı. Ancak Hülya Avşar, sanatçının menajeri ve Adanın hissedarlarından Şerif Ali Hatırlı’nın yaptığı açıklamalar haberlerin doğru olmadığını ortaya çıkardı.

Çırpınırdı Karadeniz türküsü ile tanınan Azerin'den Türkiye mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Çırpınırdı Karadeniz türküsü ile tanınan Azerin'den Türkiye mesajı!
Ünlü modacı Melik Kam'a 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Markası' ödülü verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü modacı Melik Kam'a 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Markası' ödülü verildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0