Türkiye Rapçisini arıyor jüri üyeleri kimler? Türkiye Rapçisini arıyor başvuru nasıl yapılır

Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması Tv8'de başlıyor. Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasında Türkiye'nin en yetenekli rap yıldızı aranacak. Rap müzik yarışmasının duyurusunun ardından, yarışmada jüri koltuğunda olacak isimler merak edilmeye başlandı. Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler, Türkiye rapçisini arıyor'a başvuru nasıl yapılır? İşte, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmanın hakkında merak edilenler...

Tv8 ekranlarında yeni sezonda ekranlarda yayınlanacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuru tanıtım fragmanı yayınlandı. Rap yarışmasında Türkiye’de rapçi avı başlayacak. TV8’de yayınlanan tanıtım fragmanın ardından yarışmasının başvuru şartlar araştırılırken, jüri koltuğunda oturacak isimlerin kim olacağı birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Birbirinden farklı yarışmacıların yer alacağı yarışmada yarışmacılar kendilerini en iyi şekilde ifade etmeye çalışacak. Buna göre; Türkiye rapçisini arıyor jüriler kimler, yeni sezon ne zaman başlıyor?

TÜRKİYE RAPÇİSİNİ ARIYOR JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuruları başladı. Yarışmanın jüri üyeleri ise merak konusu oldu. Acun Medya jüri üyelerinin kim olduğu yarışmanın ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer'in oturacağı iddia edildi. Türkiye rapçisini arıyor yarışmasınan başvuru yapmak isteyenler TV8 Acun medya sitesinden başvuru yapabilir.

Türkiye Rapçisini Arıyor

Türkiye Rapçisini Arıyor

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0