Yönetmen Ezel Akay'ın annesi hayatını kaybetti!

Bursa’da hayatını kaybeden yönetmen ve yapımcı Ezel Akay’ın annesi Aliye Akay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ünlü yönetmenin annesi Aliye Akay, İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi’nde rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören yönetmen ve yapımcı Ezel Akay’ın annesi Aliye Akay, dün akşam hayatını kaybetti.

Akay annesinin ölüm haberini alan Ezel Akay ve kardeşleri Eren ve Ender Akay hastaneye geldi. Ezel Akay, hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından annesinin cenazesini teslim aldı.

Aliye Akay’ın cenazesi, öğle ezanının ardından kılınan cenaze namazı sonrası İnegöl ilçesi kırsal Rüştiye Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Koronavirüse yakalanan Çılgın Sedat'ın eşi feryat figan etti: Engelli oğluma kim bakacak

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüse yakalanan Çılgın Sedat'ın eşi feryat figan etti: Engelli oğluma kim bakacak
Oyuncu Serenay Sarıkaya, Masumlar Apartmanı dizisine övgü yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Masumlar Apartmanı dizisine övgü yağdırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0