Genç şarkıcı Erhan Güler yeni şarkısı 'Aşk Ne Güzel'i yayınladı!

Hem oyunculuk hem de müzik üzerine çalışmalarını sürdüren genç sanatçı Erhan Güler, Sakız şarkısının ardından yeni parçası Aşk Ne Güzel'i yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

1999 yılından bu yana sanat dünyasının içerisinde olan Erhan Güler, şimdilerde yeni şarkısı Sakız ile gündemde. Birçok dizi ve filmde, tiyatro oyunlarında başrol oynayan Güler, müzik ile olan ilişkisini de hiç kesmedi. Opera sanatçısı Pınar Ünker'den şan dersleri alan, kendisine ait besteleri bulunan Güler, single çalışmaları yapıyor. Erol Büyükburç gibi önemli isimlerle de çalışan Güler, şimdilerde 'Aşk Ne Güzel' isimli şarkısıyla gündemde.

Güler neden müziği seçtiğini, 'Müzikte huzur buluyorum ve seviyorum müzik yapmayı. Bu işin bir yaşam tarzı olduğunu düşünenlerdenim.' diyerek açıklıyor. Simge Sağın ile de düet yapmak istediğini, 'Simge Sağın ile düet yapabilirim ona uyacak onun sesine yakışacak pek çok parçam var çünkü.' sözleriyle ifade ediyor.

Yeni şarkısı Aşk Ne Güzel'in hikayesini anlatan Güler, 'Çok sevdiğim, değer verdiğim ve yaşamak için kalbe ihtiyacı olsa kalbimi alıp ona takın, o yaşasın diyebileceğim birine yapmıştım bu şarkıyı. O kişinin bana ve sanatıma olan sıcak kanlı tutumu, zevklerimizin ortak oluşu ve müziğe olan bakış açısı beni bu şarkıyı yapmaya itmişti. Tüm bu olayların ışığı altında ben ona hayatımda olması için bir teklif hazırlıyordum. Çünkü gerçekten bizim hikayemiz şarkıda anlatıldığı üzere film, dizi gibi bir hikayeydi. Teklife giden yolda ona yaptığım bu şarkıdan sonra ikinci aşamaya geçemeden "sonsuz olsun sevgimiz" sözü masada kaldı.' ifadelerini kullanıyor.

Güler sosyal medyayı da aktif olarak kullandığını belirtiyor. Ünlü şarkıcı, 'Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum özellikle dinleyicilerimle bu platformdan etkileşim halinde olmayı seviyorum onların istek ve önerilerine elimden geldiğince bu platformlardan cevap verme yolunu seçiyorum.' diyor.

 

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Masumlar Apartmanı dizisine övgü yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Masumlar Apartmanı dizisine övgü yağdırdı

BİR YORUM YAPIN 0