Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe saçlarını kestirdi! İşte yeni imajı

Her yaptığı ile adından söz ettiren Yıldız Tilbe, asker tıraşı oldu. Tilbe, yeni imajını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçı Yıldız Tilbe, sık sık farklı imajlarla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Gündeme dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı, hayatından kesitler paylaşmayı ihmal etmiyor. Saçlarını kestirmeye karar veren Tilbe, yeni görüntüsünü hayranları ile paylaştı.

Tilbe, asker tıraşı modelinde kestirdiği saçlarını "Hazır asker" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Kısa saç modasına uyan Yıldız Tilbe'nin yeni tarzı çok sayıda beğeni aldı. Sahne hareketleri, kıyafetleri ve makyajıyla marjinal bir tarzı olan 54 yaşındaki sanatçı, saçlarını çoğu kez kırmızı, mor, gri, sarı ve mavi gibi farklı renklere boyamıştı.

Erdal Özyağcılar 72 yaşında rolü için zayıflıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar 72 yaşında rolü için zayıflıyor!
Masterchef jürisinden Şef Mehmet Yalçınkaya çocukluk fotoğrafını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef jürisinden Şef Mehmet Yalçınkaya çocukluk fotoğrafını paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 3 yıl önce

acaba imajdan mı,yoksa saç dökülmesinden mi

Rifat Yılmaz 3 yıl önce

Olmamış.