Ünlü isimler, hayvan sahiplenilmesi için çağrıda bulundu!

Sanat dünyasında birçok ünlü isim, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ‘İlk Günden Sorumluluk’ çağrısına destek vererek, hayvan sahiplenmenin önemine vurgu yaptı.

Ünlü oyuncular; Öykü Karayel, Meriç Aral ve Berk Atan, ‘Hayvanlar için daha iyi bir dünya’ amacıyla çalışmalarını sürdüren Royal Canin’in, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ‘İlk Günden Sorumluluk’ çağrısına destek verdi.

Oyuncular, hayvan sahiplenmenin önemini vurgulayan farkındalık kampanyası için Muhsin Akgün’ün objektifinin karşısına geçti.

Birçok ünlü ismin katıldığı ve influencer da, dijital kanallardan yaptıkları sorumlu hayvan sahipliğine yönelik paylaşımlarıyla kampanyaya farkındalık desteğinde bulundu. Şirket, internet adresinden hayvan sahiplenmek isteyenler için ücretsiz rehberlik danışmanlığı veriyor.

Özlem Kaymaz'ın oğlu çene ameliyatı olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Kaymaz'ın oğlu çene ameliyatı olacak!
ABD'li model Trista Mikail, pandemi nedeniyle Türkiye’ye koştu

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li model Trista Mikail, pandemi nedeniyle Türkiye’ye koştu
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş 130 bin maske bağışladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş 130 bin maske bağışladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0