Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan, rol arkadaşı Mert Carim ile evlendi!

Bir döneme damga vuran "Bücür Cadı" dizisinde canlandırdığı Zeliş rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Merve Erdoğan, Tövbeler Olsun dizisinde eşini canlandıran müzisyen Mert Carim ile evlendi. Erdoğan, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk bölümü 1999 yılında yayınlanan Bücür Cadı dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle ünlenen genç oyuncu Merve Erdoğan, müzisyen Mert Carim ile evlendi. TRT dizisi Tövbeler Olsun'da karı-kocayı canlandıran Mert Carim ile gerçek hayatta da evlenen Erdoğan, Instagram hesabından nikah töreninde çekilen karelerini paylaştı.

Erdoğan paylaşımında, 'Biz muradımıza erdik. Bu zorlu pandemi şartlarında bile bizi yalnız bırakmayan herkese çok çok teşekkür ederiz..' ifadelerine yer verdi. Genç çift, nişanlarını da geçtiğimiz aylarda Nakkaştepe'de yapmışlardı.

Oyuncu Instagram'dan paylaştığı fotoğrafların altına, “Yaşadığım en güzel mutluluk. Tüm sevdiklerimizin şahitliğinde biz sözümüzü verdik. Allah tamamına erdirsin” notunu düşmüştü.

Can Yaman diğer Türk oyuncularını solladı!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman diğer Türk oyuncularını solladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0