Camelo Lopez ile Soner Sarıkabadayı’nın oğlu ilgi odağı oldu!

Geçtiğimiz yıl evlenen Soner Sarıkabadayı-Madelein Lopez Camelo çifti nikahtan kısa bir süre sonra oğulları Hasan Matias'ı kucaklarına almıştı.

Madelein Lopez Camelo ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın oğlu Hasan Matias yürümeye başladı. Geçen ay 1. yaşına basan oğlunun fotoğrafını paylaşan Sarıkabadayı mutluluğunu dile getirdi.

Ünlü şarkıcı yayınladığı bu kareye, "Aşkım ayakta duruyor artık. Ayağına taş değmesin. Hastayım sana." dedi.

Sade bir nikah töreniyle evlenen Soner Sarıkabadayı ile Camelo Lopez, geçtiğimiz haftalarda oğullarını kucaklarına almıştı. Bebeklerine Hasan Matias adını veren çiftten Sarıkabadayı, doğum sonrası "Çok değişik bir duygu, tarif etmeye hislerim yetmez. Tanımlayabileceğim bir duygu değil" demişti. 42 yaşına basan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, eşi Madelein Lopez Camelo ve oğlu Hasan Matias ile birlikte çekilen karesini paylaştı. Sarıkabadayı, gönderisine, "İyi ki doğdum. Allah'mın bana nasip ettiği en güzel hediye için binlerce kez şükrediyorum" notunu düştü.

 

DOĞUM HEDİYESİ

Oğluna şarkılar besteleyen pop yıldızı eşine de art arda jestler yaptı.Lopez’e doğum hediyesi olarak uzun zamandır beğendiği 500 bin TL’lik otomobili hediye etti. Evlilik teklifini 100 bin TL’lik bir yüzükle yapan Sarıkabadayı “Eşimin bir dediğini iki etmem” diyor.

Oyuncu Cansu Tosun ilk kez saçlarına kıydı! Cansu Tosun'un şaşırtan yeni imajı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Cansu Tosun ilk kez saçlarına kıydı! Cansu Tosun'un şaşırtan yeni imajı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0