Asuman Dabak köy hayatına döndü: Organik bir hayat yaşıyorum

Başarılı oyuncu Asuman Dabak geçtiğimiz yıllarda sağlık sorunları yaşamış ve zor günler geçirmişti. Dabak o günlerden sonra İstanbul'u terk ederek Çeşme'de köy hayatı yaşamaya başladı.

En son TRT1 ekranlarında yer alan biz dizide oynayan Asuman Dabak önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Dabak, Çeşme’de köy hayatı yaşadığını açıkladı.

Boynuna vitamin uygulaması yaptırdığını söyleyen oyuncu, "Cilt bakımı için boynuma vitamin uygulaması yaptırdım. Kadınsal mevzular olduğu için bu kadar bilgi yeter" dedi.

Bu arada Çeşme'de köy hayatı yaşadığını açıklayan Asuman Dabak, "İşlerim için geldim. Köy hayatı yaşamayı seviyorum. Çeşme'de doğayla iç içe köy hayatı yaşıyorum. Kedim ve köpeğim var. Orada biber ve domates ekiyorum. Resmen organik bir hayat yaşıyorum" diye konuştu.

Asuman Dabak, rahim ağzı kanserine yakalanmış ve zor bir süreç geçirmişti. Dabak doktorun kendisine altı ay ömrü kaldığını söylediği ve hastalığı kabul etmediğini anlatmıştı.

'Sadakatsiz' dizisi ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı!

İLİŞKİLİ HABER

'Sadakatsiz' dizisi ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı!
Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B. Azerbaycanlı takipçilerinden özür diledi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B. Azerbaycanlı takipçilerinden özür diledi!
Nusret Brezilya'da kırmızı halıyla karşılandı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Brezilya'da kırmızı halıyla karşılandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

uCube 3 yıl önce

Çeşme'de köy hayatı nasıl yaşıyor? İstanbul'da köy yok mu? ;)) Çeşme, tatillik yer değil mi?