İstanbul'a gelmişti! Dünyaca ünlü isim Halsey saçlarını kazıttı!

İstanbul tatili biten Halsey, ABD'ye geri döndü. Döner dönmez imaj değişimine giden Halsey, saçlarını kazıttı. Son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye tatili ile sosyal medyada gündem olan şarkıcı Halsey, imaj değişimine gitti. Halsey saçlarını kazıttı. Yeni imajını sosyal medyadan paylaştı. 

halseyin yeni imajı

halseyin yeni imajı

Geçtiğimiz hafta Türkçe paylaşımıyla gündem olan Halsey İstanbul'u sokak sokak gezdi. Gittiği her yerin fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan Halsey, son olarak yaptığı kahvaltıyı ve yediği mantı ile sarmayı paylaştı. 21 milyon takipçili sosyal hesabında yaptığı paylaşımlara rekor beğeni geldi. 

Halsey

Halsey

HALSEY'İN TÜRKÇE PAYLAŞIMINA DEMET AKALIN'DAN CEVAP!

Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan ünlü şarkıcı Halsey geçtiğimiz Haziran ayında Türk DNA'sına sahip olduğunu açıklamış ve Türk takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılaşmıştı. Halsey’in Twitter hesabından yaptığı Türkçe paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Halsey attığı Tweeet’te: “Herkes sakin olsun lütfen” yazdı ve daha sonra Instagram sayfasının hikaye bölümünde bir Türk mizah dergisinin adının yazılı olduğu bir kahve kupasının fotoğrafını paylaştı.

Ünlü şarkıcı daha önce de Instagram hesabından, "Yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum" diye paylaşım yapmıştı.

DEMET AKALIN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Halsey’in Türkçe paylaşımına ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan yanıt geldi. Akalın’ın: “Türkçe öğretebilirim” yanıtı ise bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın İtalya’daki programdan ne kadar kazandığı belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın İtalya’daki programdan ne kadar kazandığı belli oldu!
Kuruluş Osman'ın Aksaçlı'sı Cüneyt Arkın'dan yıllara meydan okuyan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Aksaçlı'sı Cüneyt Arkın'dan yıllara meydan okuyan paylaşım!
Oyuncu Tuba Ünsal’a 1 yıl hapis şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuba Ünsal’a 1 yıl hapis şoku!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Faniyim 3 yıl önce

istanbul sokak dili demek istemiştir,kendisi türkçe bildiğini sanıyor