Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk'ten kızlarına doğum günü!

Eski manken Ebru Şancı ve futbolcu eşi Alpaslan Öztürk, ikizleri Mila ve Ceylin'in yeni yaşını Fuat Paşa Yalısı'nda organize ettikleri bir parti ile kutladı. Şancı, doğum gününden kareleri sosyal medyada paylaştı.

2015 yılında dünyaevine giren Ebru Şancı-Alpaslan Öztürk çifti, geçtiğimiz aylarda Kürşad'ın doğmasıyla birlikte üçüncü kez anne-baba oldu. İkili, kızları Mila ve Ceylin'in 4. yaşını Fuat Paşa Yalısı'nda organize ettikleri parti ile kutladı. Çift, kutlamadan kareleri sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Şancı, çocukları ile birlikte çekilen bu karesini, "Üçü bir arada. 'Maşallah'larınızı alırız" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Reynmen, Arto’yu ihbar etti! "Covid-19’e yakalandım. Bununla bile dalga geçti"

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen, Arto’yu ihbar etti! "Covid-19’e yakalandım. Bununla bile dalga geçti"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0