İkinci kez anne olmaya hazırlanan Berfu Yenenler oğlunun ismini açıkladı!

Eser Yenenler ile evli olan Berfu Yenenler, ikinci çocuğunun ismini sosyal medyadan duyurdu.

Berfu Yenenler geçtiğimiz ay ikinci çocuklarına hamile olduğunu ve bunun da erkek olduğunu duyurmuştu. Ancak Berfu, eşi Eser Yenenler'in koronavirüs olması ardından yaşadıkları korku sonrası sosyal medyadan uzaklaşmıştı. Ünlü isim ikinci oğlunun ismini "Mete Yenenler... Bu sefer erkenden karar verdigimiz ismi sizinle de paylasma vaktimiz Ikinci kez anneligi yasayabildigim icin cok sansliyim, tekmelerini duyabildigim icin, tekrar boyle hissedebildigim icin, kalbini dinleyebildigim icin cok sansliyim heyecanla ve askla seni bekleyen cok guzel bi ailen var burada, kavusmak icin gun sayiyoruz Mete Emmi saglikla kucagimiza gel" bu sözlerle duyurdu. 

berfu yenenler oğlunun adının mete olduğunu duyurdu

berfu yenenler oğlunun adının mete olduğunu duyurdu

BERFU YENENLER İKİNCİ ÇOCUĞA HAMİLE!

36 yaşındaki Eser Yenenler, Berfu Yıldız ile nikah masasına oturdu. Çift ilk bebekleri Kuzey'i kucaklarına aldı. Anne ve babalığı çocuk sevdiklerini her röportajlarında belirten çift, sosyal medya hesabından hayranlarına ikinci müjdeyi verdi.

eser ve berfu yenenler ikinci kez anne baba olacak

eser ve berfu yenenler ikinci kez anne baba olacak

Berfu Yenenler sosyal medya hesabından "Eveeeet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldiii. Kuzey'e kardeş geliyoooor" notunu yazdı. İkinci çocuğu kaç haftalık olduğu ya da cinsiyeti henüz belli değil. 

EVE DÖNDÜK BİRLİKTEYİZ

Eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra oğlu Kuzey ile birlikte babasının evine giden Berfu Yenenler de sosyal medya hesabından ‘Bu zor dönemde gündemi meşgul etmemek için bizimle ilgili bir paylaşım yapmamayı tercih ettik ama sorularınızı da yanıtsız bırakmak istemiyoruz. Çok şükür ailecek hastalık dönemini geride biriktik ve hepimiz iyiyiz. Eser'in son testi negatif çıktı. 14 günlük karantina süreci bitti. Benim testim de negatif Kuzey de çok iyi çok şükür. Eser'in testinin negatif çıkmasıyla eve döndük ve birlikteyiz. Yine de hala dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz ve bir süre daha karantinada kalmaya devam edeceğiz. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz...” açıklamasını yaptı.

EVLERİNDE YANGIN ÇIKTI!

Berfu ve Eser Yenenler çiftine nazar değdi. Koronavirüs süresinde ailesinin daha sağlıklı bir ortamda olması için Eser Yenenler ormanlık alanda kiralık bir eve çıkmıştı. Bahçeli olan bu evden neredeyse hiç çıkmayan çift geçtiğimiz akşam korku dolu anlar yaşadı. Eser Yenenler şömineyi yaktığı sırada birden baca alev aldı. Çıkan yangın salonda etkili olunca hamile Berfu oğlu Kuzey'i de alıp dışarı çıktı. Üç itfaiye ekibi yangını söndürmek için anında geldi. 

eser yenenlerin evinde yangın çıktı

eser yenenlerin evinde yangın çıktı

Gül Gölge trafik kazası geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gül Gölge trafik kazası geçirdi!
Uykusunda renk değiştiren ahtapot!

İLİŞKİLİ HABER

Uykusunda renk değiştiren ahtapot!

BİR YORUM YAPIN 0