Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya veda paylaşımı! İşte yeni dizisi...

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialardan birisi de Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya'nın diziden ayrıldı. Cuma akşamki bölümde intihar ederek diziden ayrılan Evrim Alasya Instagram hesabından bir veda paylaşımı yaparak, "Meliha aşkla gidiyor" ifadelerini kullandı.

TV8 kanalında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde 'Meliha' karakteri, hikayesiyle izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Evrim Alasya'nın oynadığı Meliha karakteri son bölümde kızının özleminden dolayı tekneden atlama eşiğindeydi. Geçtiğimiz akşam diziye veda eden Evrim Alasya, acıklı hikayesiyle izleyenleri üzdü. Kırmızı Oda'nın 7. bölümünde Evrim Alasya'nın canlandırdığı Meliha karakteri veda etti. 

"BENİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADILAR"

Kırmızı Oda dizisinde başarılı performansıyla herkesi ekrana kilitleyen Evrim Alasya, sosyal medya hesabından set çalışanlarıyla çektirdiği bir fotoğrafını yayınlayarak "Koca bir ekibin bir kısmı. Sağ olsunlar beni çok güzel ağırladılar. Ben gidene kadar gözümün içine baktılar. Meliha aşkla gidiyor" dedi.

Oyuncunun diziden ayrıldıktan sonra Şahmeran dizisinde oynayacağı öne sürüldü. 

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah tüm yatırımını Bebek'e yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah tüm yatırımını Bebek'e yaptı!
İbrahim Tatlıses isteme gününden fotoğraf paylaştı: Eğer kızı vermeselerdi...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses isteme gününden fotoğraf paylaştı: Eğer kızı vermeselerdi...

BİR YORUM YAPIN 0