Beyazıt Öztürk'ten flaş 'O Ses Türkiye' açıklaması!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere yakalandı.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, jüri üyelerinden olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının pandemiden dolayı bu yıl yapılmayacağını söyledi. 51 yaşındaki şovmen, "İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz" dedi.

'Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim'

Karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatan Öztürk, "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te objektiflere takılan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, "İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” demişti.

Murat Dalkılıç manken oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç manken oldu!
Kalp ve tansiyon hastası 95 yaşındaki Fatma nine Kovid-19'u yendi

İLİŞKİLİ HABER

Kalp ve tansiyon hastası 95 yaşındaki Fatma nine Kovid-19'u yendi
Usta sanatçı Erol Günaydın ölümünün 8. yılında anılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Erol Günaydın ölümünün 8. yılında anılıyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0