'Sadakatsiz' dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin' hangi ünlü oyuncunun oğlu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı 'Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in, ünlü bir ismin oğlu olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'nin yeni dizisi 'Sadakatsiz', izlenme rekorları kırarak en çok beğenilen diziler arasında yerini aldı. Dün yayınlanan ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde 'Selçuk' karakteri dikkat çekti. Tekirdağ’da yaşayan bir ailenin istenmeyen bebeği olarak doğan, zor bir çocukluk geçirdiği için öfke patlamaları yaşayan, 'Nil'e saplantılı aşık ve alkolik olan Selçuk'a hayat veren oyuncu ise ünlü bir ismin oğlu...

'Sadakatsiz'de Selçuk'a hayat veren Tarık Emir Tekin'in, ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam'ın oğlu olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki Tarık Emir Tekin, 1999 yılında sona eren Şevval Sam-Metin Tekin evliliğinden dünyaya geldi.

Tekin, İngiltere'de üç yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı ve mesleğini yapmak için Türkiye'ye geri döndü.Genç oyuncu, 2017 yılında 8 bin kişinin başvurduğu Oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk Türk olmuştu.

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den üçüncü ay paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den üçüncü ay paylaşımı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0