Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu "Kavuk teslimi" olayına tepki gösterdi!

Geçtiğimiz aylarda Rasim Öztekin İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu Şevket Çoruh'a teslim etti. Usta tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu, bu duruma sert tepki gösterdi.

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, Nişantaşı'da alışveriş yaparken görüntülendi. Poyrazoğlu, 'Sahnede Bir Hayat' tiyatro etkinliğiyle ekim ayı boyunca, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 'Asi Kuş' adlı oyunla sahne alacağını söyledi. Usta tiyatro oyuncusu kazandığı paranın yarısından fazlasını sağlık çalışanları için harcadığını belirtti.

rasim öztekin ismail dümbüllünün kavupunu şevket şoruha devretti

rasim öztekin ismail dümbüllünün kavupunu şevket şoruha devretti

Aynı zamanda usta tiyatrocu geçtiğimiz aylarda Rasim Öztekin'in İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu Şevket Çoruh'a teslim etmesiyle ilgili çok sert konuştu. İşte usta tiyatrocunun açıklamaları:

"Bu iş soytarılığa dönüştü. Isıtılıp ısıtılıp magazin gündemine getiriliyor. Ben bu konudan hiç söz etmiyorum ama İsmail Dümbüllü Ödülü'nü ben aldım. Ayrıca birkaç sene önce Karagöz'ün takkesi var ya 'Işkırlak' adında, o ödülü de da bana verdiler. Işkırlak'ta da şöyle bir gelenek var; ertesi sene hak eden birine devretmek zorundasın. Ben de Zihni Göktay'a verdim. Zihni kime verdi onu takip etmedim. O kavuk İsmail Dümbüllü'nün kavuğu değil, o bir takke. Bunun bu şekilde sürekli magazin malzemesi yapılması hoş değil. Onun İsmail Dümbüllü'nün olmadığını veren de biliyor, alanlar da. Bu kameralar azdırıyor insanları."

Demet Akalın hayranlarına seslendi: En acıklı senaryo yazanı...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın hayranlarına seslendi: En acıklı senaryo yazanı...

BİR YORUM YAPIN 0