Şarkıcı Doğuş'tan çocuklarına duygulandıran mesaj!

Doğuş'un 2016 yılının mayıs ayında dünyaya gelen ikiz oğulları var. Gözlerden uzak büyüyen Doğuş'un ikizleri Arda ve Arın şimdilerde 5 yaşında ve babalarının kopyası...

Şarkıcı Doğuş, ikizleri Arda ve Arın’ın beşinci yaş gününü eşi Hoşgedem Hidayetkızı ile Azerbaycan'da bulunan evlerinde verdikleri mini partiyle kutladı. Baba olmanın mutluluğunu her daim dile getiren Doğuş, ikizleri Arda ve Arın'ın doğum gününü duygusalk bir paylaşıma imza attı.

Ünlü şarkıcı, kalp emojileri eklediği Instagram gönderisine, "Masumlarım bugün beş yaşına bastı. Ben bu yaşlarda çok mutsuzdum, zaman zaman 'keşke Arın ya da Arda ben olsam' diyorum., Cennet gözlü meleklerim, daha dün gibi annenizin kucağına ben verdim sizi. Her ne kadar Arın bize zor anlar yaşatsa da 21 gün küvezde kalmasıyla. Annenizle her gün dua ettik, kavuştuk sonunda. Diyeceğim o ki; 'sizi seviyoruz'. Aşklarım" notunu yazdı.

 

BABALARINA BENZİYOR!

'Gamsız' ve 'Ben Sensiz Ne Yaparım?' gibi hit parçaların bulunduğu, 1997 tarihli ilk albümü ile tanıdık Doğuş'u. Bir döneme damga vuran isimlerden olan şarkıcı Doğuş çıkardığı albümlerde geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile güzel bir evliliği olan Doğuş'un 2016 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen ikiz oğulları var. Gözlerden uzak büyüyen Doğuş'un ikizleri Arda ve Arın şimdilerde 5 yaşında ve babalarının kopyası... İşte 46 yaşındaki yakışıklı şarkıcı Doğuş'un ikizleri Arda ve Arın...

EŞİNDEN ZAFER PAYLAŞIMI GELMİŞTİ!

2014 yılında şarkıcı Doğuş ile evlenen Azerbaycan Türk'ü gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı aldığı kararla gündem olmuştu. Snob Magazin'in özel haberine göre; Azerbaycan'da yaptığı programlarla reyting rekorları kıran Xosqedem Hidayetqizi, ülkesinin içinde bulunduğu durumu bir gazeteci olarak yakından takip etmek için cepheye gitmişti.

Çocuklarıyla birlikte Türkiye’ye gelmek yerine savaşın yaşandığı cepheye giden Xosqedem Hidayetqizi'nin bu kararı alkış toplamıştı. Azerbaycan'ın toprakları Dağlık Karabağı işgalden kurtarmasının ardından bir zafer açıklamasında bulunan gazeteci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Zafer günümüzü kutluyoruz. Yıllardır düşman topraklarımızı işgal etti. Bu uğurda çok şehit verdik. Bu topraklar uğrunda nelerimizi yitirdik. Kötü günler artık arkada kaldı. Azerbaycan'ın zaferini kutluyoruz. Ben artık şehrime, köyüme gideceğim. Yıllardır görmediğim köyüme gideceğim.'

Doğuş, eşinin bu aldığı karara saygı duyarak, 'Eşimin ve Azerbaycan halkının tüm kalbimle yanındayım. Bana düşen bir görev olursa da seve seve yaparım. Allah yardımcıları olsun.' diyerek destek açıklamasında bulunmuştu.

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray "En sevdiğim fotoğraf" dedi güzelliği hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray "En sevdiğim fotoğraf" dedi güzelliği hayran bıraktı!
Kendall Jenner'den hastalık itirafı! Herkesi korkuttu...

İLİŞKİLİ HABER

Kendall Jenner'den hastalık itirafı! Herkesi korkuttu...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 3 yıl önce

ülkemizde bunu yapabilecek bir sanatçı var mı acaba?

Toplam 2 beğeni

Emre 3 yıl önce

Ne azerisi kardeşim, Azerbaycan Türkü diyeceksiniz, siz yapmayın bari yahu.!

Toplam 5 beğeni

Alper 3 yıl önce

Azeri değil Azerbaycan'lı olarak yazılırsa daha uygun olur.

Toplam 2 beğeni

Asım 3 yıl önce

Birde hemen yanındaki habere bak, Devlet sırlarını satıyorlarmış. ibret al. insan Ayak bastığı toprağı sever, benimser, sahip çıkar. Satana kim toprak verir ki? satan Satılır.

Vatandaş 3 yıl önce

3319 nitelik kodlu Harita ve Kadastro Teknikeri alımları yapılsın mağduruz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun