Nusret'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia!

Meşhur tuz serpme hareketiyle tanınan Nusret Gökçe'nin mekanlarından birinin önünde oluşan kuyrukla ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Sıradan bir kasapken meşhur tuz serpme hareketi ve ilginç şovlarıyla yıldızı parlayan Nusret Gökçe'nin mekanlarından birinin önünde çekilen fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bahsi geçen o fotoğrafta mekanın önünde vatandaşların kuyruğa girdiği ve içeriye girmek için sıra beklediği görünüyordu.

"FİGÜRANLAR BEKLİYORMUŞ"

Fotoğraf karesiyle ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Hürriyet magazin yazarı Orkun Ün, Nusret'in restoranlarının önündeki kuyrukta bekleyenlerin figüran olduğunu öne sürdü. Nusret'in dükkanları önünde oluşan kalabalıklara bir anlam veremediğini ve konuyu araştırdığını belirten Ün, "Yağmur çamur dinlemeyen yüzlerce kişi, kapıda içeriye girmek için sıra bekliyor, bu nasıl olur diyordum... İçeride bedava dağıtılan bir şey de yok üstelik diye hayret ediyordum... İddialara göre (aslında bu iddiaları yazıyı yazmadan önce sağlam kanıtlara dayandırdım) Nusret'in, Etiler ve Nişantaşı'ndaki şubelerinde kapılarda figüranlar bekliyormuş" ifadesini kullandı.

"O TALEBİ KARŞILAYACAK OTOPARK ALANI YOK"

Yazısına "Siz kişi başı 1500 TL vereceğiniz bir yere girmek için sıra bekler misiniz?" şeklinde bir soruyla devam eden Ün, şu satırlara yer verdi: "Ben ödeyeceğiniz en düşük (!) ücreti yazdım. Kişi başı 3 bin lira ödeyeceğinizi varsayalım. Toplu taşıma ile gitmezsiniz diye tahmin ediyorum restorana. E o kalabalığın her biri arabasıyla gelse, Etiler'de de Nişantaşı'nda da o talebi karşılayacak bir vale sistemi, hadi valeyi geçtim otopark alanı yok."

Sosyal medyayı salladı: Pastasını üfleyen kızdan öyle bir intikam aldı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyayı salladı: Pastasını üfleyen kızdan öyle bir intikam aldı ki...
Oyuncu Gurur Aydoğan, ticarete atılmaya karar verdi

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Gurur Aydoğan, ticarete atılmaya karar verdi
Estetikten bin pişman olan Ajda Pekkan: Çok pişman oldum, mahvetti...

İLİŞKİLİ HABER

Estetikten bin pişman olan Ajda Pekkan: Çok pişman oldum, mahvetti...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0