Babasını Koronavirüs yüzünden kaybeden Aslıhan Hünel'den ilk açıklama!

Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslıhan Hünel'in babaları Mehmet Fevzi Hünel, Koronavirüs hastalığına yakalanmıştı. Ünlü kardeşler haberi, sosyal medya hesaplarından duyurup yardım istemişlerdi. Babaları geçtiğimiz ay vefat eden kardeşlerden Aslıhan Hünel, yaşadıklarını anlattı.

Geçtiğimiz ay babasını Koronavirüs nedeniyle kaybeden şarkıcı Aslıhan Günel, Hürriyet'e verdiği röportajda yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: 'Sadece 10 gün... Her şey o 10 gün içinde olup bitti. Öncesinde dağ gibi adamdı. Ne olur bu hastalığa yakalanmamaya çalışın. Virüs sapasağlam babamı 10 günde aldıysa, kronik hastalığı olanlar ne yapsın?'

Ünlü oyuncu ve şarkıcılar Saruhan Hünel ile Aslı Hünel kardeşler, babaları Mehmet Fevzi Hünel için kan bağışı çağrısında bulunmuşlardı. Babalarının Koronavirüs hastalığına yakalandığını belirten kardeşlerden Saruhan Hünel, 'Covid-19 geçiren ve şu an hastanede olan babamızın tedavisinde kullanılmak üzere Covid geçirmiş 2 negatif sonucu tespit edilmiş ve 28. Günü doldurmuş olan ve A RH + kana sahip olanların Kızılay'a Mehmet Fevzi Hünel adına bağış yapılmasını rica ederiz.' demişti.

Aslı Hünel de, 'Covid-19 teşhisiyle hastanede olan babamızın tedavisinde kullanılmak üzere covid-19 geçirmiş ve atlatmış, pozitif teşhisi konulduktan sonra üzerinden 33 gün geçmiş olan A RH+ poziitif kana sahip olanların plazma bağışçısı olarak Kızılay ve Çapa'da bulunana kan bağış merkezine Mehmet Fevzi Hünel adına bağış yapmasını rica ederiz.' paylaşımında bulunmuştu.

Kardeşlerin babasından acı haber geldi. Aslı Hünel sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Canım, biricik babamızı kaybettik... Celaliye Mezarlığı'na ikindide defnediyoruz.' dedi. Saruhan Hünel ise, 'Canım babamızı bu sabah kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.' açıklamasında bulundu.

Sermiyan Midyat'ın 8 yıla kadar hapsi isteniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sermiyan Midyat'ın 8 yıla kadar hapsi isteniyor!

BİR YORUM YAPIN 0