Sabri ve Yağmur Sarıoğlu çifti, oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi

Galatasaray’ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu ve pilot eşi Yağmur Sarıoğlu üçüncü kez anne-baba olmanın heyecanını yakın zamanda yaşamıştı. Ünlü çift, oğulları Saran'ın yüzünü ilk kez gösterdi.

Futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Yılmaz, 2010 yılında dünyaevine girmişti. 10 yıllık evliliklerinde iki çocuğa sahip olan çift, üçüncü çocuklarını da yakın zamanda kucaklarına almışlardı. Sarıoğlu, doğumdan sonra oğlunu ilk kez, sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafla göstermiş ve, "Tanıştırayım, küçük oğlumuz Saran" mesajını not düşmüştü.

OĞLUNUN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

Ünlü çift oğullarının yüzünü ilk kez gösterdiler. Kızları Sare'ye 3. yaşı için doğum günü kutlaması yapan çift, paylaştıkları fotoğrafta oğulları Saran'ın yüzünü de tam bir şekilde gösterdiler. İşte o fotoğraf:

Mucize Doktor'un Güneş'inden beklenmedik ayrılık! Korhan herduran'dan veda paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor'un Güneş'inden beklenmedik ayrılık! Korhan herduran'dan veda paylaşımı
Brezilya'da yapılan balmumu heykeller sosyal medyada alay konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Brezilya'da yapılan balmumu heykeller sosyal medyada alay konusu oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0