Ece Üner yargıya gideceğini açıkladı: İş çığırından çıktı!

Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, adına açılan sahte sosyal medya hesaplarına isyan etti. Ece Üner "İş çığırından çıktı" diyerek yasal işlem başlattığını açıkladı.

Ece Üner, Facebook ve Twitter'da kendi adıyla açılan sahte hesapların peşine düştü. Twitter’dan açıklama yapan Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, sahte hesaplar için harekete geçtiğini duyurdu.

Ece Üner, “Adıma açılan tüm sahte hesaplarla ilgili yasal işlem başlatıyorum. Saygılarımla bildiririm. Zira iş çığrından çıktı" ifadelerini kullandı.

TİGEM'den kadın gücüyle yerli ve milli tohum üretimi

İLİŞKİLİ HABER

TİGEM'den kadın gücüyle yerli ve milli tohum üretimi
Jessica May Halk Eğitim Merkezi'nden okuryazarlık belgesi aldı

İLİŞKİLİ HABER

Jessica May Halk Eğitim Merkezi'nden okuryazarlık belgesi aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Nail 3 yıl önce

bu hesaplar e devlet üzerinden açılmalı öyle olursa kimse sahte hesap açamaz e devlet tc. ve cep telefonu mesajı ile eşleştirilmeli böylece sahtekarlar dolandırıcıklar sahte hesap açamaz

Toplam 2 beğeni

Leyla 3 yıl önce

Haklı

Toplam 2 beğeni